Vi tar coronaviruset på stort allvar och utvärderar utvecklingen löpande. Vi följer hälsovårdsmyndigheternas riktlinjer och har vidtagit extra åtgärder för att förhindra att våra anställda utsätter sig själva eller andra för smitta. Tänk på att hålla avstånd till varandra i kassan och framförallt att stanna hemma om du är sjuk. 

När du kommer in i vår butik hjälper vi dig precis som vanligt och är du orolig för smitta kan du alltid ringa oss så hittar vi en lösning.
Vår butik är stor och mycket växter finns utomhus så det finns gott om plats att hålla avstånd. Handskar och varselvästar finns för er som vill, personalen har visir, det finns markeringar på golvet som påminner om avstånd och vi har plexiskivor vid alla kassor för att skydda både kunder och personal. 

Med den nya lagen kan vi välkomna in 243 kunder åt gången, vilket inte är något problem i lågsäsong. (Då har vi dessutom räknat bort 25% av ytan för kassor etc samt inte räknat med personalutrymmen.)
Tillsammans har vi ansvar.
Att pyssla i trädgården ger dig något att göra nu när vi blivit begränsade i vår vardag. Att vistas i gröna miljöer och att ägna sig åt trädgårdsodling har läkande effekt på oss människor. Det gör oss lugna och dämpar oro samt psykiska ohälsa, något som är nog så viktigt i dessa tider.