Buskar Gotland

Att lyckas få till buskar så att dom blir som du vill så krävs det lite skötsel. Att lyckas med buskar Gotland kan du ta kontakt med oss på Växthuset Linds. Vi har full koll på hur buskar Gotland ska skötas. På vår hemsida fins massa tips och råd att ta del av för att det ska bli så som du önskar. Det kan handla om att hålla buskarna vackra. Då gallrar man dem efter 3-5 år genom att skära bort de äldsta grenarna längst nere vid marken. Vårblommande buskar gallras efter blomning, övriga i mars-april. Vi på Växthuset Linds har mycket vackra buskar Gotland. Det kan ju vara ett bra alternativ till en vanlig häck. Du kan då plantera 5 st buskar av en sort, 3 av en annan och 2 av en tredje osv. Variera antalet buskar av de olika sorterna för att få ett naturligt utseende. Buskhäcken ger variation både i växtform och färg. Du kan tex välja sorter så att blomningstiden blir lång och utsträckt. Det är några tips som du kan använda med våra buskar Gotland.

Buskar Gotland, vi hjälper dig med tips och råd

Våra duktiga trädgårdsmästare hjälper dig med planering och tips för din trädgård. Under vår och sommar har vi mycket att göra. Kontakta oss gärna i god tid inför trädgårdssäsongen för konsultation. Vi finns även på Facebook och Instagram så där kan du också gå in och se våra vackra buskar Gotland, blommor och växter etc.

Vill du veta mer om buskar Gotland, läs gärna mer på www.vaxthusetlinds.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 27 77 33 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Växthuset Linds!