Design affär Visby

Söker du efter en design affär Visby inom blommor och växter? Då har du kommit helt rätt. Vi på Växthuset Linds arbetar med växter och blommor och vi arbetar med naturmaterial. Det är ju väldigt vackert med blommor och växter. Sen kan man ju få det att bli ännu vackrare och efter sin egna smak och stil. Det finns fantastisk inredning och design som kan hjälpa till att du får det precis som du vill. Växthuset Linds är inte bara en affär med blommor och växter. Vi är även en design affär Visby. Besök oss gärna i vår design affär Visby  så får du se vad vi har att erbjuda. Vi hjälper dig mer än gärna vad du är ute efter. Och du kanske inte alltid vet hur du vill ha det men har lite önskemål och idéer så hjälper vi såklart dig med det också. Vi har många experter inom olika områden. Idag är det 35 trädgårdsmästare, florister, inspiratörer och dekoratörer som tillsammans för arvet vidare. Så vi är många som finns tillgängliga att fixa det du vill ha i vår design affär Visby.

Design affär Visby, kom hit och inspireras

I vår design affär Visby har vi massor av roligt och fint sortiment. Vilket också märks i vår design affär Visby. Året runt gör vi vackra egendesignade blomsterarrangemang och samplaneringar för att ge bort eller pryda ditt hem. Vi har ett av Sveriges största sortiment. Kom hit och upptäck själv så får du se och inspireras.

Vill du veta mer om design affär Visby, läs gärna mer på www.vaxthusetlinds.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 27 77 33 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Växthuset Linds!