Design Gotland

Vi älskar att göra vår design Gotland på våra blommor. Det bästa med att arbeta med växter och blommor är att arbeta med naturmaterial, följa årstiderna och att kreativiteten och det vackra får ta plats. Vilket också märks i vår butik. Året runt gör vi vackra egendesignade blomsterarrangemang och samplaneringar för att ge bort eller pryda ditt hem. Vi har massor design Gotland på hemsida. Gå gärna in och titta vad som skulle passa för dig och ditt ändamål. Det som finns i webbutiken har vi ju naturligtvis i vår riktiga butik på Gotland. Vi har hållit på väldigt länge inom vår bransch. Varför vi är så framgångsrika beror nog mycket på att vi tycker om att göra vår design Gotland. Sen försöker vi såklart vara väldigt professionella i det vi gör och vi brinner så mycket för design Gotland och vår verksamhet. Växthuset Linds har funnits i många år men ett som är säkert är att vi aldrig tummat på kunskapen, servicen eller kvalitén och företaget är idag ett av de större i sin bransch i Sverige. Idag är det 35 trädgårdsmästare, florister, inspiratörer och dekoratörer som tillsammans för arvet vidare.

Design Gotland hos Växthuset Linds

Vi har allt för att dekorera din trädgård eller balkong. Vi tycker det skall vara roligt att pyssla i trädgården och för att underlätta trädgårdsarbetet har vi ett brett sortiment av redskap för både stora och små. Vi har allt från traditionella redskap till ergonomiska och design Gotland. Redskap är så mycket mer än spadar och krattor.

Vill du veta mer om design Gotland, läs gärna mer på www.vaxthusetlinds.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 27 77 33 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Växthuset Linds!