Designbutik Gotland

Vi på Växthuset Linds har ett av Sveriges största sortiment i vår designbutik Gotland. Hos oss hittar du ett av Sveriges största sortiment av snittblommor, krukväxter och trädgårdsväxter. Vi har också stort utbud av trädgårdstillbehör, inredning och annat som skapar vackra hem. Om du är på semester på Gotland så ska du definitivt åka och besöka vår designbutik Gotland för att se, inspireras och uppleva vårt sortiment och förhoppningsvis hittar något fint som passar dig och ditt hem. Eller så kanske du bor på Gotland eller i närområdet då är det bara att styra kosan till vår designbutik Gotland för du kommer inte att ångra dig hoppas vi.

Det skall vara roligt att pyssla i trädgården och för att underlätta trädgårdsarbetet har vi ett brett sortiment av redskap för både stora och små. Vi har allt från traditionella redskap till ergonomiska och designade. Redskap är så mycket mer än spadar och krattor. Titta gärna in på vår hemsida och läs mer om oss och vår designbutik Gotland och se vårt stora och fina utbud.

Designbutik Gotland med nyheter och trender

Vi besöker varje år inredningsmässor samt reser både inom och utanför Europa för att hitta nya spännande leverantörer, för att kunna delge våra kunder nyheter och trender. När du behöver något roligt, lustfyllt och vackert då hittar du det i vår designbutik Gotland.

Vill du veta mer om designbutik Gotland, läs gärna mer på www.vaxthusetlinds.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 27 77 33 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Växthuset Linds!