Designbutik på nätet

Är du ute och letar efter inredning till ditt hem? Då kan vi på Växthuset Linds meddela att du har kommit helt rätt. Vi är en designbutik i Visby på Gotland. Du hittar något för alla rum, både inne och ute, och för alla tillfällen. Du kan även köpa vårat egna presentkort på nätet som är giltigt i 3 år. Det gäller endast i vår fysiska butik. Om ej hela beloppet utnyttjas får man tillgodokvitto på det som finns kvar. Skickas fraktfritt inom Sverige.

Designbutik på nätet hos Växthuset linds

Vi är ju en designbutik på nätet. Men vi har ju massor av fina varor i vår butik i Visby. Vi har ju inte bara blommor och växter. Vi har även stort sortiment av dammtillbehör, vattenväxter, näckrosor och dekorationssten. Allt för att dekorera din trädgård eller balkong så att du ska få det precis som du vill.

Vill du veta mer om designbutik på nätet, läs gärna mer på www.vaxthusetlinds.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 27 77 33 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Växthuset Linds!