Fröer Visby

Fröer Visby är grunden till glädjen för odling. Genom att så frön kan du skapa din egen gröna oas. En del frön sås direkt i jorden ute medan andra förodlas inomhus eller i växthus. Vid frösådd ska man använda näringsfattig såjord. På fröpåsen hittar du utförlig information kring sådden för de olika sorterna. Om du är osäker ska du veta att du alltid är välkommen att ta kontakt med oss på Växthuset Linds. Under vår och sommar har vi mycket att göra. Kontakta oss gärna i god tid inför trädgårdssäsongen. Våra duktiga trädgårdsmästare hjälper dig med planering och tips för din trädgård och fröer Visby. Ett tips är att du inte ska så för tidigt för att det finns en risk att plantorna blir för tunna och rangliga innan de kan planteras ut. En fin planta ska vara stadig med frisk grön färg. Vanligen behövs en förodling på 4-8 veckor. Vi har mer tips och råd på vår hemsida gå gärna in och läs vad våra experter har att säga om fröer Visby.

Så sår du våra fina fröer Visby

Det som är viktigt att tänka på när man ska så fröer visby är att inte ha för många frön i varje kruka. Så hellre i fler krukor vilket underlättar när man flyttar plantorna till egna krukor. Vi har fantastiska fröer Visby och för att underhålla dom att fröna ska må så bra som möjligt är att fylla på krukorna med såjord, jorden ska vara väl genomfuktad och lätt packad.

Vill du veta mer om fröer visby, läs gärna mer på www.vaxthusetlinds.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 27 77 33 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Växthuset Linds!