Gotländsk inredning

Är du ute efter att införskaffa ny inredning till ditt hem? Då har vi på Växthuset Linds rätt saker för dig. Vi har gotländsk inredning. Vi besöker varje år inredningsmässor samt reser både inom och utanför Europa för att hitta nya spännande leverantörer, för att kunna delge våra kunder nyheter och trender. När du behöver något roligt, lustfyllt och vackert då hittar du det hos oss! Du hittar något för alla rum, både inne och ute, och för alla tillfällen. Om du inte bor kring på Gotland så ska du styra kosan hit. Det är fantastiskt vackert och så kan du passa på att besöka vår butik i Visby, Växthuset Linds. Då får du själv se vad vi har för gotländsk inredning. Vi har massor av fin inredning. Vi brukar ta in sortiment som är anpassad efter säsong. Så ger vi gärna tips och råd så du ska bli nöjd och belåten och hitta det du letar efter kring gotländsk inredning. Och om du inte hittar det du söker så hjälper vi gärna till att inspirera dig så att du hittar det du söker.

Gotländsk inredning i butik och i webbutik

Förutom vår butik i Visby så här vi även en hemsida med en webbshop. Det är ju ett alternativ också att beställa gotländsk inredning online via vår webbutik. Det är bara att surfa in och titta vad vi har att erbjuda. Har du några frågor så hjälper vår serviceinriktade och trevliga personal gärna dig med dina frågor och funderingar. 

Vill du veta mer om Gotländsk inredning, läs gärna mer på www.vaxthusetlinds.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 27 77 33 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Växthuset Linds!