Inredningsbutik online

Vi är en inredningsbutik online och så har i en vanlig butik i Visby på Gotland. Vi sysslar inte bara med inredning online. Vi håller även på med Blommor, växter och trädgårdsredskap till exempel. Det bästa med att arbeta med växter och blommor är att arbeta med naturmaterial, följa årstiderna och att kreativiteten och det vackra får ta plats. Vilket också märks i vår butik. Året runt gör vi vackra egendesignade blomsterarrangemang och samplaneringar för att ge bort eller pryda ditt hem. Hos oss hittar du ett av Sveriges största sortiment av snittblommor, krukväxter och trädgårdsväxter. Vi har också stort utbud av trädgårdstillbehör, inredning och annat som skapar vackra hem. Så gå gärna in på vår hemsida och kika på vår inredningsbutik online och se vad du kan hitta för något som kan passa dig. Vi hjälper dig gärna om du har några funderingar med tips och råd så att du hittar det du ska så att du får ett uppiffat hem. Det är bara att du hör av dig till oss på Växthuset Linds om du har några frågor kring vår inredningsbutik online eller om det är några andra funderingar.

Inredningsbutik online med lång erfarenhet och massor med kompetens

Idag är vi på Växthuset Linds 35 trädgårdsmästare, florister, inspiratörer och dekoratörer. Vi har lång erfarenhet och massor med kompetens. Vi har aldrig tummat på kunskapen, servicen eller kvalitén och företaget är idag ett av de större i sin bransch i Sverige. Så går gärna in på vår hemsida och läs mer om oss och titta till vår inredningsbutik online.

Vill du veta mer om inredningsbutik online, läs gärna mer på www.vaxthusetlinds.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 27 77 33 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Växthuset Linds!