Keramik Gotland

Vi på Växthuset Linds har ett mycket stort sortiment av Blommor, växter, design, inredning och keramik Gotland. Bland våra keramik produkter har vi till exempel vår häftiga kruka i läcker design från dbdk i samarbete med Hanna Wessman. Besök vår butik för att se den och annan keramik Gotland hos oss på Växthuset Linds. Vi håller till i vackra Visby. Du kan ju också besöka vår webbutik för där har vi våra varor också. Det är väldigt enkelt och smidigt att beställa ifrån vår online shop. Vi eftersträvar att hålla en mycket hög kvalité och bra service. Inte bara med keramik Gotland utan med alla produkter som vi har, och det är mycket som vi har i vårt stora sortiment.

Hos oss hittar du ett av Sveriges största sortiment av snittblommor, krukväxter och trädgårdsväxter. Vi har också stort utbud av trädgårdstillbehör, inredning och annat som skapar vackra hem.

Keramik Gotland när du vill bli nöjd och belåten

När du letar efter keramik Gotland eller något annat till ditt hem. Så vill vi på Växthuset Linds att du ska besöka vår butik. För vi vet att du kommer att bli nöjd och belåten. Du hittar något för alla rum, både inne och ute, och för alla tillfällen. Känn dig välkommen till oss i butiken i Visby eller på vår hemsida.

Vill du veta mer om keramik Gotland, läs gärna mer på www.vaxthusetlinds.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 27 77 33 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Växthuset Linds!