Kompost Visby

Är du intresserad av att skaffa dig en Kompost? Det är ju jättebra. För att få till en riktigt bra kompost Visby gäller det att du har en bördig och lucker jord att arbeta med. Det är sällan trädgårdsjorden är den bästa möjliga. Oftast behöver man bättra på olika egenskaper. Du måste inte veta vilken typ av jord du har, men det blir lättare att förbättra den om du har den kunskapen. Om du inte har den kunskapen så är det bara att du hör av dig till oss på Växthuset Linds. För vi har definitivt full kunskap om kompost Visby. De flesta jordar behöver tillföras mer mullämnen för att den ska må bra. Jord från påsar är bekvämt och bra, men kompostjord är bland det bästa du kan erbjuda för att få en fin odlingsjord. Vilken tur då att alla som odlar även kan tillverka sin egen jord! Det är nämligen inte alls komplicerat att ha en kompost Visby.

Kompost Visby är ganska lätt att göra

En kompost visby behöver inte vara mer komplicerad än en hög på marken med skörderester, löv och gräs. Men för att skynda på nerbrytningen behöver du begränsa den i sidled för att hålla fukten och värmen. Du kan använda nät, trätrallar, flätade pilestaket eller det allra enklaste – färdiga pallkragar. De är toppen att ställa på varandra, tre fyra stycken i höjd och fylla med grönt avfall. Mycket enkelt och smidigt.
Vill du veta mer om kompost visby, läs gärna mer på www.vaxthusetlinds.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 27 77 33 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Växthuset Linds!