Växthuset Linds är ett familjeföretag som i fem generationer drivits av familjen Lind. Varje generation har tillfört sin prägel men aldrig tummat på kunskapen, servicen eller kvalitén och företaget är idag ett av de större i sin bransch i Sverige. Idag är det 40 trädgårdsmästare, florister, inspiratörer och dekoratörer som tillsammans för arvet vidare. Det har hänt en del sedan farfarsfar Hans Lind drog sina varor på  en dragkärra till Stora torget i Visby. Men arbetsglädjen är densamma i generation efter generation.

Det bästa med att arbeta med växter och blommor är att arbeta med naturmaterial, följa årstiderna och att kreativiteten och det vackra får ta plats. Vilket också märks i vår butik. Året runt gör vi vackra egendesignade blomsterarrangemang och samplaneringar för att ge bort eller pryda ditt hem.

Hos oss hittar du ett av Sveriges största sortiment av snittblommor, krukväxter och trädgårdsväxter. Vi har också stort utbud av trädgårdstillbehör, inredning och annat som skapar vackra hem.

Vi åker varje år ner till de Toscanskavidderna, Sicilien och Amsterdam för att handplocka stora delar av vårt planskolesortiment. På så sätt kan vi säkerställa att våra produkter når upp till de höga krav vi ställer. Plantskolan har ett mycket brett sortiment inom perenner, rosor, prydnadsbuskar, häckväxter, träd, barrväxter, ettåriga sommarblommor. Vi har även stort sortiment av dammtillbehör, vattenväxter, näckrosor och dekorationssten. Allt för att dekorera din trädgård eller balkong. Det skall vara roligt att pyssla i trädgården och för att underlätta trädgårdsarbetet har vi ett brett sortiment av redskap för både stora och små. Vi har allt från traditionella redskap till ergonomiska och designade. Redskap är så mycket mer än spadar och krattor.

Vi besöker varje år inredningsmässor samt reser både inom och utanför Europa för att hitta nya spännande leverantörer, för att kunna delge våra kunder nyheter och trender. När du behöver något roligt, lustfyllt och vackert då hittar du det hos oss!

Du hittar något för alla rum, både inne och ute, och för alla tillfällen.

Välkomna till Växthuset Linds