Rosor Gotland

Tycker du om rosor? Vem gör inte det. Vi har fantastiska rosor Gotland. Kom hit till oss på Växthuset Linds så får du se med dina egna ögon hur vackra dom är. Vi har en väldigt hög kvalité på våra rosor Gotland och vi gör en hel del för att så ska bli. Vi åker varje år ner till de Toscanskavidderna, Sicilien och Amsterdam för att handplocka stora delar av vårt plantskolesortiment. På så sätt kan vi säkerställa att våra produkter når upp till de höga krav vi ställer. Plantskolan har ett mycket brett sortiment inom perenner, rosor, prydnadsbuskar, häckväxter, träd, barrväxter, ettåriga sommarblommor. På vår hemsida så kan du läsa om mycket bra tips och råd kring rosor Gotland. Som till exempel att jorden bör vara minst 50 cm djup, näringsrik och väldränerad. Blanda befintlig jord med rosjord i planteringsgropen. Eller att rosor skall planteras djupt, förädlingsstället skall vara 8-10 cm under jordytan. Det och mycket mer hjälper vi dig med. Vi har lång erfarenhet och sitter inne med en mycket stor kompetens.

Beställa Rosor Gotland online

Det är inte bara rosor Gotland som vi behärskar utan det är allt kring blommor och växter. Vi är 25 st trädgårdsmästare, florister, inspiratörer och dekoratörer så vi kan verkligen vår sak. Du kan idag på ett väldigt smidigt sätt beställa rosor Gotland, krukor eller vad du vill ha online via vår hemsida. Vi ser framemot att höra från dig eller så är du välkommen att besöka vår butik i Visby.

Vill du veta mer om rosor Gotland, läs gärna mer på www.vaxthusetlinds.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 27 77 33 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Växthuset Linds!