Rosor Visby

Visst är det fantastiskt fint med rosor. Vi på Växthuset Linds har mycket vackra rosor visby. Mycket tack vare att vi att vi verkligen tar hand om dom. När man ska välja rätt växtplats för våra rosor visby och andra rosor så är det  soliga till halvskuggiga lägen beroende vilken sort rosor. Jorden bör vara minst 50 cm djup, näringsrik och väldränerad. Blanda befintlig jord med rosjord i planteringsgropen. Allt för sandig eller lerig jord kan förbättras med rosjord eller genom att blanda i ca 1/3 näringsberikad torv, barkmull, kompost- eller planteringsjord. Torr torv fuktas väl innan den blandas ner i jorden. Har det tidigare vuxit rosor på samma ställe byter man till ny jord i hela planteringsgropen. Vi på Växthuset Linds planterar våra rosor visby djupt, förädlingsstället skall vara 8-10 cm under jordytan. När vi vattnar våra rosor visby vid torrt väder. Så vattnar vi rejält en gång i veckan ca 20 liter per planta. Om du sitter med massa olika frågor och funderingar så är det bara att du hör av dig till oss på Växthuset Linds.

Mycket vackra Rosor Visby

Att lyckas med rosor kräver en del. Vi på Växthuset Linds har full koll på hur vi ska  sköta våra rosor visby. Om du vill ha hjälp så är det bara att du hör av dig till oss så hjälper vi dig och tipsar om idéer hur rosorna ska skötas. Du vet att du kan även få våra rosor visby som blomsterbud. Väldigt enkelt och smidigt. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om oss.

Vill du veta mer om Rosor Visby, läs gärna mer på www.vaxthusetlinds.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 27 77 33 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Växthuset Linds!