Trädgård Gotland

Behöver du hjälp med din trädgård? Du kanske har en jättefin trädgård men är sugen att vidareutveckla den? Då finns det jättebra hjälp att få från trädgård Gotland. Vi håller till i vackra Visby på Gotland och vi heter Växthuset Linds. Vi är ett familjeföretag som i fem generationer drivits av familjen Lind. Varje generation har tillfört sin prägel men aldrig tummat på kunskapen, servicen eller kvalitén och företaget är idag ett av de större i sin bransch i Sverige. Idag är det 25 trädgårdsmästare, florister, inspiratörer och dekoratörer som tillsammans för arvet vidare. Så vi kan vår sak kring trädgård Gotland och vi tycker verkligen det är både inspirerande och roligt. Det bästa med att arbeta med växter, blommor och trädgård Gotland är att arbeta med naturmaterial, följa årstiderna och att kreativiteten och det vackra får ta plats. Vilket också märks i vår butik. Året runt gör vi vackra egendesignade blomsterarrangemang och samplaneringar för att ge bort eller pryda ditt hem.

Fin trädgård Gotland hos Växthuset linds

Ta gärna kontakt med oss på Växthuset Linds när du vill ha hjälp med trädgård Gotland. Vi finns i Visby så kom gärna förbi och titta vad vi har. Det går även bra att kika in på vår hemsida. Där kan man handla också i vår webbutik. Du kan också följa oss på Facebook och Instagram där vi uppdaterar vad som är på gång. Känn dig varmt välkommen till oss på Växthuset Linds.

Vill du veta mer om trädgård Gotland, läs gärna mer på www.vaxthusetlinds.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 27 77 33 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Växthuset Linds!