Trädgårdsbutik

Vi är en trädgårdsbutik med allt vad det innebär. Växthuset Linds har funnits i många år och vi har aldrig tummat på kunskapen, servicen eller kvalitén och företaget är idag ett av de större i sin bransch i Sverige. Vi har allt från blommor och växter, inredning till redskap som hjälpmedel för att lyckas i sin trädgård eller i sitt hem. För att hela tiden utveckla vår trädgårdsbutik så besöker vi olika ställen för att hitta nya idéer och för att få ny inspiration. Vi åker varje år ner till de Toscanskavidderna, Sicilien och Amsterdam för att handplocka stora delar av vårt planskolesortiment. På så sätt kan vi säkerställa att våra produkter når upp till de höga krav vi ställer till vår trädgårdsbutik. Plantskolan har ett mycket brett sortiment inom perenner, rosor, prydnadsbuskar, häckväxter, träd, barrväxter, ettåriga sommarblommor. Gör gärna ett besök till vår trädgårdsbutik i Visby på Gotland så kan du strosa runt och titta och få inspiration till ditt hem och trädgård.

Trädgårdsbutik med nyheter och trender

För att hitta nya infallsvinklar så besöker vi varje år inredningsmässor samt reser både inom och utanför Europa för att hitta nya spännande leverantörer, för att kunna delge våra kunder nyheter och trender. Vi försöker hela tiden förnya oss för att du ska kunna hitta det du söker i vårt sortiment. När du behöver något roligt, lustfyllt och vackert då hittar du det hos oss! Antingen i vår fysiska trädgårdsbutik eller i vår webbutik. Besök oss för att du är alltid varmt välkommen till oss.
Vill du veta mer om trädgårdsbutik, läs gärna mer på www.vaxthusetlinds.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 27 77 33 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Växthuset Linds!